We're on it.

UMON bedient de publieke en non-profit sector. En als specialisten binnen die sector leggen we ons toe op de specifieke uitdagingen binnen de vakgebieden. Daarbij werken we samen. Naadloos. Georganiseerd in een professionele organisatie die alles aankan: van specialistische en complexe vraagstukken tot grote aanbestedingen.

Dame in rode jurk op getegelde vloer

DUX is een executive search bureau met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van (internationale) search en werving & selectie voor de non-profit sector.

DUX is overtuigd van het belang van de non-profit sector voor de samenleving. Zij geloven sterk dat executives en specialistische professionals hier een waardevolle en essentiële bijdrage kunnen leveren. Ook deze sector verdient de aandacht, specialisatie en professionalisering met de beste mensen. Aanvullend is er een groeiende behoefte bij executives uit het bedrijfsleven om ook een maatschappelijke bijdrage te leveren. Vanuit een vaste baan of een nevenfunctie. Hier biedt DUX de juiste begeleiding en advies over een passende werkomgeving.

Bezoek de website

OnlyHuman matcht professionals op het gebied van communicatie, marketing & online met uiteenlopende opdrachtgevers binnen het publieke domein. Tijdelijk of vast, leidinggevend of ondersteunend. Het is maar nét waar je – als professional of als opdrachtgever – naar op zoek bent.

Een persoonlijke benadering, gedrevenheid, samenwerking, oprecht én deskundig. Dat is de manier waarop wij invulling geven aan onze dienstverlening.

We bemiddelen en faciliteren op een persoonlijke manier. Die persoonlijke aanpak staat centraal in alles wat we doen. Daarom heb je bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Want matchen is maatwerk en vooral ook mensenwerk.

Bezoek de website

Werken bij één van onze labels?