Real people.
On it.

In het jaar 2000 richtten wij samen OnlyHuman op. Met de ambitie om organisaties en mensen in de publieke sector bij elkaar te brengen, zodat ze elkaar versterken. Zorgvuldig, met oog voor kwaliteit en écht persoonlijk. Met DUX verbreedden we onze waarden en expertise naar de executive searchmarkt. Als opdrachtgever of kandidaat voel je je direct thuis bij UMON vanwege de energie en aandacht die we je geven. En waarmee we je echt verder helpen.

De basiswaarden waar we mee begonnen zitten nog steeds in het DNA van onze organisaties. Krachtig op het proces en met veel aandacht voor mensen. Gedreven door plezier in werken. Met UMON brengen we die waarden samen onder één dak. Zodat overal dezelfde kracht tot uiting komt en waarbij we ruimte bieden voor groei. Dat kan alleen maar dankzij de drive waarmee onze collega’s dagelijks de waarden uitdragen, waarmee wij ruim twintig jaar geleden startten. Samen zorgen we voor betekenisvolle opdrachten door gedreven professionals en tevreden opdrachtgevers!

Jitteke en Iris

Dagelijkse leiding UMON

Martin Staats

Algemeen Directeur, partner

Mensen maken organisaties. Mensen komen tot de beste resultaten als ze plezier beleven en worden gewaardeerd. Én wanneer ze worden uitgedaagd; de lat voor zichzelf telkens iets hoger leggen. Zo ontstaat ruimte om door te groeien. UMON is een ambitieuze organisatie die de lat voor zichzelf ook telkens hoger legt. Net als UMON sta ik nooit stil. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om mensen en organisaties in beweging te brengen om het beste uit zichzelf te halen.

06 10 89 65 58
Natascha van Kesteren

Natascha van Kesteren

Directeur Human Talent

Doen wat je leuk vindt. Waar je energie van krijgt. En waar je goed in bent. Daar geloof ik in. In die zoektocht naar de ideale omgeving, functie of opdracht faciliteren wij mensen om het beste uit zichzelf te halen. Dat straalt vervolgens weer uit naar hun omgeving. We kijken samen naar wat een vervolgstap kan zijn in iemands ontwikkeling, passend bij de fase in hun professionele én persoonlijke leven. Op deze manier bereiken ze de beste resultaten voor zichzelf en voor de opdrachtgever of werkgever. Als wij daar aan hebben bijgedragen, ben ik trots!

06 46 19 48 16
Iris Wingbermuhle

Iris Wingbermuhle

Directeur Finance en Merges & Acquisition, partner

Bouwen aan onze organisatie. Daar geniet ik van. Om deze  mooier en sterker te maken en zo nog meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan professionals en organisaties. Daarbij blijf ik mezelf uitdagen en ontwikkelen. Ik help onze mensen hun dienstverlening continu te verbeteren. De specialisten van UMON willen de beste zijn in hun vak . Daar ben ik super trots op. Met plezier en energie zet ik me in om  professionals en organisaties verder te brengen.

06 27 09 07 59

Jitteke Runia

Director, partner

Ik heb een eindeloze fascinatie voor organisaties (in verandering) en de rol van mensen daarin. Binnen UMON ben ik gedreven om de organisatie te laten groeien. Om samen mooie dingen te doen. Voor opdrachtgevers en professionals. Ik ga graag met ze in gesprek, denk mee en luister naar de vraag achter de vraag. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe initiatieven, mogelijkheden en kansen. Samen met onze collega’s geef ik daar handen en voeten aan. Door een goede sparringpartner en adviseur te zijn en de perfecte oplossing te bieden. Pas als onze klanten tevreden zijn, ben ik dat ook.

06 54 38 36 96

Ontmoet de volledige teams

Dagelijks zetten onze gedreven collega’s zich vol energie in voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Met plezier, lef, trots en oprechte aandacht. We doen het samen!

Onze missie

Jij bent nieuwsgierig, toont echte interesse en hebt verstand van zaken. Je daagt jezelf uit en wordt uitgedaagd om te groeien. Je wilt jezelf maar ook de ander beter maken om vanuit de relatie blind te kunnen gaan voor die stip op de horizon. We’re on it.

Weet je wat het is? Professionals brengen je organisatie verder. Professionals die echt willen samenwerken zorgen voor groei, voor succes. Maar hoe vind je de juiste mensen. We’re on it.

Met mensenkennis, data en de drive om relaties te laten floreren, is de ambitie van Umon om organisaties en talent te laten groeien. Waarbij niemand wordt uitgesloten.

Natuurlijk gaat het om de juiste persoon, op de juiste tijd, op de juiste plaats, maar de fit en aantrekkingskracht tussen mensen is wat echt het verschil maakt. En dat is goed luisteren, zoeken, praten, het lef hebben om soms nee te zeggen en doorgaan. Gemotiveerde professionals op unieke plekken dat is hoe wij het voor ons zien.

Real people. On it.

Diversiteit & Inclusie

Natuurlijk, we willen organisaties verbinden aan onze professionals. Maar bovenal willen we al onze professionals de kans geven om impact te maken bij onze opdrachtgevers. Met vakinhoud en kennis. Met vaardigheden. Met kennis en informatie van wat er speelt in de samenleving.

Daarom is UMON er niet voor mensen ongeácht gender, culturele achtergrond, leeftijd, voorkeuren of beperkingen maar kijken we juist heel goed dát we voldoende afwisseling hebben in gender, culturele achtergrond, leeftijd, voorkeuren of beperkingen. Zodat we in het netwerk vanuit allerlei invalshoeken onze professie kunnen uitvoeren en steeds opnieuw blijven leren van elkaar. Zodat we ons eigen leervermogen steeds opnieuw uitdagen maar óók dat van onze opdrachtgevers

Werken bij één van onze labels?