Onze

merken

Onze collega’s werken verdeeld over verschillende merken en zijn verenigd in UMON. Mensen die dagelijks klaarstaan voor talentzoekende opdrachtgevers en gedreven professionals in het publieke domein en de non-profit sector. Door een kruisbestuiving van ervaring en kennis binnen de diverse merken, bieden we samen de meest complexe uitdagingen het hoofd. Voor recruitment en bemiddeling, voor tijdelijke én vaste functies. On it.

Logo OnlyHuman

OnlyHuman matcht professionals op het gebied van communicatie, marketing & online met uiteenlopende opdrachtgevers binnen het publieke domein. Tijdelijk of vast, leidinggevend of ondersteunend. Het is maar nét waar je – als professional of als opdrachtgever – naar op zoek bent.

Een persoonlijke benadering, gedrevenheid, samenwerking, oprecht én deskundig. Dat is de manier waarop wij invulling geven aan onze dienstverlening.

We bemiddelen en faciliteren op een persoonlijke manier. Die persoonlijke aanpak staat centraal in alles wat we doen. Daarom heb je bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Want matchen is maatwerk en vooral ook mensenwerk.

Lees verder

Hart voor mensen en een neus voor de publieke zaak: zo helpen we professionals en organisaties verder. Met bijna dertig jaar ervaring in werving & selectie, interim-management en unieke assessments bieden we het antwoord op de dynamiek en complexiteit van overheidsorganisaties.

Wij vóelen ons niet alleen thuis in de wereld van politiek-bestuurlijke organisaties; we zíjn erin thuis. Wij zoeken niet zomaar de juiste mensen. Wij vinden precies wat je nodig hebt.

Lees verder
Werken bij UMON 2

Werken bij één van onze bureaus?

Meer vacatures Heb je vragen over onze manier van werken, of wil je eens kennismaken? We brengen je graag in contact met de juiste collega! Neem contact op