This is what's new at our labels

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij UMON en onze labels. Lees bijvoorbeeld over welke samenwerkingen en partnerschappen we zijn aangegaan of volg het nieuws over de aan ons gegunde aanbestedingen.

Nieuws- lancering

Met trots introduceren wij UMON: het moederbedrijf van OnlyHuman & DUX

Met trots introduceren wij UMON, het moederbedrijf van OnlyHuman en DUX. Als groep bedienen wij de publieke en non-profit sector. En als specialisten binnen die sector leggen we ons toe op de specifieke uitdagingen binnen de vakgebieden. Daarbij werken we samen. Naadloos. Georganiseerd in een professionele organisatie die alles aankan: van specialistische en complexe vraagstukken tot grote aanbestedingen.
Lees het hele artikel

Ook de gemeente Den Haag kiest voor OnlyHuman!

Vanaf 1 september 2022 is OnlyHuman partner van de gemeente Den Haag op het gebied van de inhuur van communicatieprofessionals. Dit is in een jaar tijd de tweede aanbesteding van een G4 gemeente die OnlyHuman gegund heeft gekregen, naast de gemeente Amsterdam.
Lees het hele artikel

OnlyHuman breidt partnerschap uit met steun aan het Centrum Strategische Communicatie

OnlyHuman is Partner van het Centrum Strategische Communicatie (CSC) geworden. “Net als de beste match zoeken voor kandidaten is Logeion voor OnlyHuman de perfecte match in een partnerschap. Samenkomen om kwaliteit en inhoud te krijgen, bieden, creëren en dat alles vanuit een gezamenlijke passie en geloof in communicatieprofessionals. Events als C-day of PubCom en een instituut als het CSC bewijzen van beide zijden dat het collectieve mensenwerk de sleutel is tot succes. Daar staan wij, met onze hele club, meer dan achter en zijn dus met recht een trotse partner”, vertelt Martin Staats, Algemeen Directeur UMON. OnlyHuman ondersteunt hiermee samen met ruim dertig andere Partners van het CSC de Leerstoel Strategische Communicatie (Logeion-leerstoel) aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en maakt daarnaast wetenschappelijk onderzoek naar (strategische) communicatie vanuit het CSC mogelijk.
Lees dit artikel

Werken bij één van onze labels?