This is what's new at our labels

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij UMON en onze labels. Lees bijvoorbeeld over welke samenwerkingen en partnerschappen we zijn aangegaan of volg het nieuws over de aan ons gegunde aanbestedingen.

New Business Radio

Hoe breng je organisaties en mensen in de publieke sector bij elkaar?

Onze algemeen directeur Martin Staats was vandaag te gast bij New Business Radio in het programma Let’s Talk Business. Op 15 november 2022 is UMON officieel gelanceerd, het moederbedrijf van OnlyHuman, DUX Interim & Executive Search en Zeelenberg. Hiermee zetten zij een stevige fundering neer voor de verdere ontwikkeling van hun organisaties. Ze hebben de ambitie om verder te groeien als specialisten in het plaatsen van professionals in de publieke en non-profit sector
Luister het hele item

Zeelenberg sluit zich aan bij de UMON groep

Met trots kunnen we bekendmaken dat Zeelenberg vanaf 22 december 2022 onderdeel is van de UMON groep. Onder UMON vallen de bedrijven OnlyHuman en DUX, en vanaf nu ook Zeelenberg. Als sterke specialist in werving, selectie en interim-management voor professionals in de publieke sector, past Zeelenberg perfect binnen de UMON groep.
Lees het hele artikel
Nieuws- lancering

Met trots introduceren wij UMON: het moederbedrijf van OnlyHuman & DUX

Met trots introduceren wij UMON, het moederbedrijf van OnlyHuman en DUX. Als groep bedienen wij de publieke en non-profit sector. En als specialisten binnen die sector leggen we ons toe op de specifieke uitdagingen binnen de vakgebieden. Daarbij werken we samen. Naadloos. Georganiseerd in een professionele organisatie die alles aankan: van specialistische en complexe vraagstukken tot grote aanbestedingen.
Lees het hele artikel

Werken bij één van onze labels?