Diana van der Boon gestart bij UMON als

Directeur Operations

Diana heeft al meer dan 18 jaar ervaring binnen de meest uiteenlopende branches voor zowel groot- als kleinschalige bedrijven en organisaties. Diana’s expertise richt zich op het slimmer inzetten van tools en het optimaliseren van processen. Dit zorgt voor verdere professionalisering en een meer datagedreven organisatie ter ondersteuning van ambitie- en groeidoelstellingen. Kenmerkend voor Diana zijn haar enthousiasme en doelgerichte aanpak waarmee ze steeds weer optimaal resultaten weet te bereiken.

Eerder heeft Diana al voor OnlyHuman, de dochterorganisatie van UMON, diverse projecten succesvol afgerond. Deze projecten waren onderdeel van een programma om processen te optimaliseren en deze ook te koppelen, zodat er een goed ingericht applicatielandschap ontstond. In de aflopen jaren heeft de organisatie een flinke groei doorgemaakt. Hierdoor is investeren in de operatie en tools van essentieel belang om de organisatie maximaal wendbaar en voorbereid op de toekomst te maken.

“Diana heeft oog voor complexe projecten en kan de impact van de implementatie heel goed inschatten” aldus Martin Staats, Algemeen Directeur bij UMON. “Wij zijn verheugd dat Diana ons team komt versterken. Zo zijn we in staat onze organisatie verder te professionaliseren, en tegelijkertijd onze kernwaarden overeind te houden.” Als Directeur Operations gaat Diana onder andere aan de slag met het upgraden van de IT-systemen en de processen in front- en backoffice van de UMON-organisatie, waar ook OnlyHuman onderdeel van is.

“Ik ben enorm blij om bij UMON als Directeur Operations aan de slag te gaan” zegt Diana van der Boon. “UMON brengt professionals samen en laat talent en organisaties groeien, iets dat mij bijzonder aanspreekt en waar ik graag een bijdrage aan lever. Ik kijk uit naar de samenwerking met alle collega’s om samen met hen onze ambities te realiseren.”

Werken bij UMON 2

Werken bij één van onze bureaus?

Meer vacatures Heb je vragen over onze manier van werken, of wil je eens kennismaken? We brengen je graag in contact met de juiste collega! Neem contact op