Sanne Visser start als

Directeur Zeelenberg

Den Haag / Den Bosch – Zeelenberg, vooraanstaand adviesbureau gespecialiseerd in werving & selectie, interim management en assessments in de publieke sector, kondigt met trots de benoeming aan van Sanne Visser als haar nieuwe directeur vanaf 1 juni 2024. Sanne Visser volgt Cees Zeelenberg op, de oprichter van het bureau, die het stokje heeft doorgegeven na een succesvolle overname door UMON in 2022 en een periode van geleidelijke overgang.

Na het interim-leiderschap door Wilma Atsma neemt Sanne Visser nu het roer definitief over. Met haar lange staat van dienst in commerciële rollen bij verschillende uitgevers en de wereld van arbeidsbemiddeling, brengt Sanne een verfrissende nieuwe dynamiek naar Zeelenberg.

Sanne Visser is vastbesloten om de rijke traditie van Zeelenberg voort te zetten en tegelijkertijd nieuwe paden te verkennen. “Het is een eer om de rol van directeur bij Zeelenberg op me te nemen en in de voetstappen te treden van oprichter en naamdrager Cees Zeelenberg,” zegt Sanne Visser. “Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met mijn ervaren collega’s en wil met hen aan de slag om onze klanten te helpen en ontzorgen bij het vinden van de beste talenten en het realiseren van hun organisatiedoelen. ‘Mensen maken het verschil’, is ons devies en dat zal het blijven, want daar geloof ik heilig in. Mijn focus en aandacht zal dus ook liggen bij het versterken van onze dienstverlening en onze eigen mensen. We blijven ons inzetten voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en maatwerk. En vertrouwen daarmee op een plezierige manier ons marktleiderschap verder uit te bouwen.”

“Ik wens Sanne heel veel succes in haar rol als directeur van Zeelenberg” zegt Cees. “Er staat een prachtig team klaar om haar te verwelkomen en de uitdaging aan te gaan om het bureau verder te ontwikkelen en uit te bouwen.  Ik hoop ook in de toekomst nog betrokken te blijven, maar laat de leiding vol vertrouwen bij Sanne.”

Over Zeelenberg

Met bijna 30 jaar ervaring is Zeelenberg een toonaangevend adviesbureau binnen de publieke sector, gericht op het bevorderen van groei en ontwikkeling voor mens en organisatie. Het bureau biedt een breed scala aan diensten, waaronder werving en selectie, interim-management en talentontwikkeling. De aanpak van Zeelenberg is gebaseerd op maatwerk en diepgaand begrip van de politiek-bestuurlijke dynamiek. Met een toegewijd team van adviseurs en een focus op de beste match tussen kandidaten en opdrachtgevers, is Zeelenberg een vertrouwde partner voor organisaties die streven naar succes in de publieke sector.

Zeelenberg is sinds 2022 onderdeel van de UMON-groep, waar ook OnlyHuman onderdeel van uitmaakt. OnlyHuman is een vertrouwde partner van de overheid als leverancier van communicatieprofessionals, onder meer voor gemeenten en de VNG.

Werken bij UMON 2

Werken bij één van onze bureaus?

Meer vacatures Heb je vragen over onze manier van werken, of wil je eens kennismaken? We brengen je graag in contact met de juiste collega! Neem contact op