VNG kiest voor OnlyHuman:

"We kijken uit naar een mooie samenwerking!"

Met trots melden wij dat de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) heeft gekozen voor de expertise van onder meer OnlyHuman om haar behoeften aan communicatieadviseurs, woordvoerders en redacteuren/contentspecialisten te vervullen. Deze samenwerking onderstreept het succes van OnlyHuman in het leveren van hoogwaardige professionals en kwaliteit van dienstverlening aan partners binnen het publieke domein.

Renée Zweekhorst, Directeur van OnlyHuman, benadrukt het belang van deze strategische samenwerking: “We zijn verheugd dat we de kans krijgen om met VNG samen te werken. Onze jarenlange ervaring in het leveren van hooggekwalificeerde professionals binnen het Rijk en gemeenteland maakte het verschil in deze aanbesteding. Deze samenwerking biedt onze specialisten de kans om hun expertise in te zetten op interessante en uitdagende opdrachten binnen VNG. We kijken uit naar een mooie samenwerking en het leveren van toegevoegde waarde aan VNG.”

Uiteraard willen we ook de andere twee partijen, Bureau voor Overheidscommunicatie en USG MarCom, feliciteren met hun overeenkomsten.

Willemshof VNG
Werken bij UMON 2

Werken bij één van onze bureaus?

Meer vacatures Heb je vragen over onze manier van werken, of wil je eens kennismaken? We brengen je graag in contact met de juiste collega! Neem contact op